Purpuz planner
Enkele dagen geleden zag ik op Facebook de oproep van Clen Verkleij om de Purpuz planner te reviewen. Ik had deze al online bekeken en werd er erg enthousiast van. De planner is pas een paar dagen te bestellen. Gelukkig werd ik uitgekozen en een dag later lag de planner op de deurmat. Wat ik er van vond? Geweldig! 

Hoe is de planner ontstaan?
Clen, de bedenker van deze planner, raakte burn-out en zocht naar een agenda om niet alleen plannen te maken en doelen te stellen, maar zocht naar iets waardoor hij gemotiveerd zou worden en in kon reflecteren. Hij kreeg begeleiding van een coach en besloot de dingen die hij daar leerde op deze manier te bundelen en met ons allemaal te delen. Op deze manier zou iedereen in staat moeten zijn om de gestelde doelen te behalen.

Waar sta ik nu? Waar droom ik van om naar toe te gaan?

Het uiterlijk

Zoals mijn vriend het verwoorde “hij ziet er fancy uit.” De planner is mooi ingebonden met een lichtgrijze linnen kaft en de pagina’s zijn heerlijk dik. Dit zorgt er wel voor dat de planner zelf ook vrij dik is, daarom zou ik hem vooral op mijn bureau gebruiken. Er zit een handige bladwijzer bij, zodat je hem op de goede pagina kan houden. De weekopzet is erg ruim en per dag kan je top- en verbeterpunten opschrijven. Bij de seizoenen zit over de gehele breedte een bijpassende foto.

Werkboek
Achterin de planner zit een werkboek. Hierin kan je een stappenplan voor je doel maken. Dit doe je door middel van een mindmap, een matrix met wat je moet doen/uitbesteden/loslaten en testen. Wanneer je een doel hebt gekozen ga je opnieuw een mindmap maken en er staan overige opdrachten of stappen om naar dat doel te komen. Er staan tips bij om te plannen en je doelen te behalen. Erg fijn dat je er op deze manier stap voor stap doorheen geholpen wordt om je doelen concreet te maken.

Conclusie
Ik denk dat we gerust kunnen concluderen dat ik heel blij ben met het ontvangen van deze planner. In het nieuwe jaar wil ik heel graag een betere versie van mezelf wil worden en dingen graag anders wil doen. Ik denk dat ik, aan de hand van deze planner, meer inzicht krijg in mijn doelen en wat ik er voor nodig heb om die te behalen. Een ander voordeel is dat je alles in deze planner kwijt kan. Afspraken, to do lijstjes en er is creatieve ruimte. Ideaal dus, want alles heb je vanaf nu bij elkaar. Over een tijdje zal ik een blog post plaatsen met mijn gebruikservaringen met deze planner.

Graag wil ik Clen bedanken voor deze kans.

Ben je nu ook nieuwsgierig naar de planner en wil je deze graag aanschaffen? Dit kan voor €34,99 bij bol.com en op purpuz.com. Op deze site vind je meer informatie over hoe de planner werkt en ontstaan is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.