HEMA douche mousse
Bij HEMA kwam ik enige tijd geleden een nieuwe, limited edition, serie tegen. Hierin hebben ze onder andere maskertjes, body mist, body crème en douche mousse te koop. Aangezien ik de body mist niet gelijk overtuigend vond, besloot ik de douche mousse mee te nemen. Wat vind ik ervan? Gebruik ik hem vaak en werkt het fijn?

Deze HEMA douche mousse is een van de weinige die ik echt kan waarderen. Vaak zijn geurtjes te heftig of vind ik de structuur niet prettig. Zoals je kunt zien op de eerste afbeelding, is de verpakking zwart met gouden opdruk en geeft me gelijk een enthousiast gevoel voor de feestdagen. Het ziet er erg leuk uit om cadeau te geven aan je zus, moeder, vriendin of een ander belangrijk persoon in je leven. Daarnaast geven ze een feestelijk en wat chiquer tintje aan de badkamer. 

Geur & structuur 

Ik vind de geur heerlijk winters en hij past dan ook perfect bij de feestdagen en winter. In eerste instantie wilde ik ook tot de feestdagen wachten, maar ik was te nieuwsgierig. De geur is zo fijn en ik ontspan er echt bij. Sandelwood is sowieso wel een van mijn favoriete geuren. Het is niet een geur die snel verdwijnt, dat vind ik erg positief. Elk product in deze lijn heeft dezelfde geur, waardoor je ze ook makkelijk naast elkaar kunt gebruiken. 

Het is een fijne soepele mousse, waarvan je maar weinig nodig hebt. Het schuimt heerlijk wanneer je het aanbrengt op je natte huid. Deze voelt na het gebruik ook veel zachter en gladder aan. Een voordeel is dus dat je lekker lang met deze bussen kunt doen, want er zit maar liefst 250 ml in. 

mousse
Heb jij de producten al gezien? Welke spreekt jou het meest aan? 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.