Revlon Uniq1
Revlon Uniq1 is een haarverzorging die onder andere gebruikt wordt bij sommige kappers. De fabrikant claimt dat dit product 10 voordelen heeft voor je haar. Ik ging testen of dit, na langer gebruik, daadwerkelijk zo is. 

Revlon Uniq1 is er in drie verschillende geuren: kokos, lelies en fruit. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de kokos variant, maar ook de fruit geur is erg lekker. Het zijn vrij prijzige producten, maar zijn ze dat ook waard? Ik probeerde het uit. Voor €20 kocht ik de shampoo en het haarmasker, normale ligt de prijs bij kappers rond de €40. Op internet zijn deze producten nog wel goedkoper te vinden. 

De 10 voordelen volgens de fabrikant 
  • Reinigt diep en zacht
  • Uitstekende conditioner
  • Beschermt de haarkleur
  • Zachtheid en soepelheid
  • Glans
  • Versterkt en verstevigt het haar
  • Bescherming tegen warmte
  • Herstelt beschadigd haar
  • Sulfaatvrij

Het verschil met gewone shampoo en sulfaatvrije shampoo, is dat deze niet schuimt. Je masseert het in je haar en na 1-2 minuten spoel je deze weer uit. Het is een romige shampoo en conditioner in een. 

Mijn ervaring

Zowel thuis, als bij de kapper, heb ik grote voordelen gemerkt bij het gebruiken van dit product. Waar ik normaal veel last heb van klitten, helpt het masker mij makkelijk door het haar te komen. Daarnaast wordt mijn haar ook daadwerkelijk zachter, wanneer ik het gewassen heb met deze shampoo, en het glanst meer. Van de versteviging heb ik nog niet zo heel veel gemerkt, maar ik gebruik de shampoo nu slechts drie weken. Het masker daarentegen gebruik ik tussen wasbeurten door al sinds december. Sindsdien doe ik nog steeds met hetzelfde flesje, dat is dus een groot voordeel tegenover de wat hogere prijs! Nog een voordeel is dat de producten het ook goed doen op snel vet wordend haar, zoals dat van mij. Dat vond ik wel een grote vereiste. 

Ik ben dus erg tevreden over deze producten. Welk(e) haarproduct(en) gebruik jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.