Powerbank
Door Hoesjes-outlet werd mij gevraagd of ik interesse had in een samenwerking.  Het is een webshop waar je terecht kunt voor: een groot assortiment telefoonhoesjes, powerbanks, opladers en meer. Omdat ik zelf een Motorola G5 heb, en hier geen hoesjes voor waren, heb ik gekozen voor een powerbank. 

 

Voor IPhone, Samsung of Huawei gebruikers, is er een ruim aanbod aan hoesjes in deze webshop. Ruim 2500! Daarnaast vind je er ook diverse accessoires. Zelf vind ik powerbanks een handige accessoire. Ik gebruik ze bijvoorbeeld wanneer ik een dagje op pad ga, maar ook in vakanties vind ik het prettig. Op die manier ben ik nooit helemaal onbereikbaar. 

Omdat ik veel vrije tijd heb, is mijn telefoongebruik wellicht ook wat meer als dat van een werkend persoon. Aan het eind van de middag verschijnt dan ook vaak het rode batterijtje in beeld. Mijn telefoon is leeg. Meestal gaat dit gepaard met een lichtelijk paniek gevoel. Wat is er dan leuker dan deze super schattige anime powerbank aan te sluiten. Niet alleen laadt hij je telefoon supersnel op, maar het ziet er ook nog eens vrolijk uit. En ik ben natuurlijk dol op katten! 

Powerbank 12.000mAh Anime Emoji Zwart

Met deze powerbank, kan je je telefoon ongeveer 3 keer opladen. Dat is meer dan de meeste uitvoeringen. Er zitten 2 USB aansluitingen en 1 Micro-USB aansluiting in. Op deze manier kun je hem dus ook nog eens tegelijk met anderen gebruiken. Uiteraard kun je er ook je tablet, IPad of camera mee opladen.  Hij is van kunststof en de meeste apparaten kan je hierop aansluiten. De Anime powerbank krijgt een score van 8.8/10 op de website! Je vindt deze en andere powerbanks hier.  

Omdat ik meestal mijn powerbanks bij de HEMA of Kruidvat kocht, was ik benieuwd naar het verschil van kwaliteit. Wat me opvalt is dat deze een stuk minder warm wordt. Daarnaast laadt mijn telefoon ook sneller op dan bij de andere powerbanks en is deze niet leeg na een keer opladen. Erg plezierig. Het prijsverschil is dan ook wel aanzienlijk, want je betaalt voor deze €29,99. Dit vind ik aan de hoge kant, maar het is het wel waard. 

Kortingscode

Heb jij nu ook regelmatig een bijna lege telefoon, of wil je graag een andere accessoire zoals een hoesje of sportband? Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van 20%. Deze is geldig tot en met 5 november 2017. Het enige wat je hoeft te doen is deze code invoeren: #2017!_HOESJES%20_Enjoycelife.nl!

Lees ook:   Wonen | Planten toevoegen aan mijn interieur | Ravello orchidee

Heb jij een powerbank? Zo ja, waar heb jij hem vandaan?

#AD #Spon

4 gedachten over “Gadget | Schattige Anime powerbank + kortingscode”

  • Ik heb een knalroze powerbank van 10000mAh, gekocht als koopje, vanwege de lelijke kleur:) hij gaat al 5 jaar mee en laadt mn iphone toch nog 4x op. Een animepowerbank zal ik niet snel kopen, behalve als koopje;)

  • Wat een super schattige powerbank! Ik heb zelf een hele kleine, maar ik gebruik ‘m gelukkig ook niet zo vaak. Eigenlijk alleen op vakantie. Wel handig om te hebben als je veel reist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.