Mi Vida Jewelry
Op Facebook kwam laatst een oproep voorbij van Mi Vida Jewelry. Ze zochten bloggers om sieraden uit te proberen en daar iets over te schrijven. Nu word ik altijd erg blij van sieraden, dus ik reageerde en werd uitgekozen. Ik deel de ervaring graag met jullie. 

Mi vida Jewelry is begonnen op 16 juni 2017, opgericht door Chiara en haar moeder. Het liep goed, maar er was ruimte voor verbetering. Daarom hebben ze tijdelijk de webshop offline gehaald, om deze aan te passen en te verbeteren. Daarnaast is er een geheel nieuwe collectie ontstaan. Deze is vanaf 1 oktober verkrijgbaar.

“Ik vind het heel bijzonder om dit met mijn moeder te mogen doen. We besteden zo veel tijd met elkaar en het is altijd gezellig.”
Mijn keuze

In eerste instantie wilde ik gaan voor een horloge of enkelbandje. Helaas gingen de horloges uit de collectie en het wordt natuurlijk minder mooi weer. Daarom besloot ik, in overleg met Chiara, te gaan voor een ketting. Er was een ruime keuze met echte stenen. Nadat ik de betekenissen erbij mocht bekijken, besloot ik voor een ketting met een tijgeroog te gaan. Omdat ik wel wat positieve energie kan gebruiken en kamp met depressie, was ik benieuwd wat deze steen voor mij kan doen. 

Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De steen helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid. Tijgeroog bevordert rust, werkt pijnstillend, helpt bij overprikkeling van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen. De steen heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en ontspant de spieren bij spanningen. Tijgeroog kan nuttig zijn voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen en depressies.

Communicatie & collectie 

De communicatie tussen Chiara en mij verliep uitsluitend via Facebook Messenger. Toch ging dit erg soepel. We zijn samen op zoek gegaan naar een goed passend sieraad. De verzending verliep ook prima en zoals je ziet op de foto hierboven, zat er een mooi organza zakje en een klein berichtje aan.

Qua collectie kan je kiezen uit een ruim assortiment kettingen, armbanden, enkelbandjes en oorbellen. Het is ook altijd mogelijk deze wat aan te passen aan persoonlijke wensen. Wil je liever een sieraad cadeau doen? Je kan ook altijd een cadeaubon kopen. 

Ik ben enorm blij met mijn ketting. Bedankt, Chiara! 

#spon #ad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.