Via een forum kwam ik jaren terug in contact met Simone. We zijn een tijdje elkaars pen vriendin geweest, maar door de stijgende postzegel prijzen gingen we over op mail. Ook dit verwaterde, maar nu is het tijd om ons contact nieuw leven in te blazen.

Simone deelde in haar laatste brief een recept voor tortellini, vroeg of ik inmiddels al de Sims heb kunnen spelen en deelt haar plannen voor de feestdagen. Hierbij mijn vierde brief aan Simone. 

De brief

Lieve Simone,

Natuurlijk snap ik dat je door de verhuizing even te druk was om een brief terug te schrijven. Daar gaat super veel energie en tijd in zitten. Voorlopig zou ik het dan ook echt niet weer willen haha. Gelukkig woon ik sinds februari hier en staat het totaal niet op de planning.

Ik lees met vlagen. De ene periode heel veel, zeker in vakanties, maar ook soms een hele tijd niets. Nu heb ik wel weer een aantal boeken liggen uit de bieb. Kan ik er lekker één of twee meenemen naar het hotel in Utrecht.

Wat fijn dat je weer kon beginnen met werken. Heb je de offerte binnengehaald? 😀 Ik gun het je zo! Ik heb met mezelf afgesproken in het eerste kwartaal van 2020 mijn blog in te schrijven bij de KvK. Heel spannend, maar ik wil dat al heel lang. Wellicht breid ik het later nog eens uit met iets anders. Voor nu heb ik geen idee wat dat dan zou zijn. Het lijkt me echt ideaal, voor jezelf werken.

Ik heb nog niet weer de Sims gespeeld haha. En komende tijd er ook niet echt tijd voor, dus het wordt waarschijnlijk pas in 2020 weer dat dat gaat lukken. Geeft ook niet, ik heb zoveel hobby’s, je kunt het niet altijd allemaal doen. Wat tof dat je postcrossing weer hebt opgepakt. Ik snap het wel hoor, kaarten uit het buitenland is toch anders. Heb je favoriete landen om mee te corresponderen? Ik heb dit nog nooit gedaan, maar het lijkt me wel heel leuk. De bucketlist heb ik zeker wel gemaakt. Je vindt het hier.

Haha honing aan je kont. Lekker hoor. 😛 Budgie zal wel denken “Voor ze weg gaat”. Hopelijk is hij snel gewend aan het nieuwe huis. En laatst is ie 10 geworden? Nog gefeliciteerd! ♥ Nibbels, mijn hamster, vermaakt zich wel. Huisje bouwen, slapen, eten… Ik ben momenteel een aantal dagen weg, dan mis ik haar toch wel. Hoe doe jij dat als je op vakantie gaat met de hamster? Nu ben ik 5 dagen weg, dan voert Jurjen haar 1x.

Zo herkenbaar, dat kerstplannen elk jaar hetzelfde zijn haha. Bij mij voor het eerst niet, want het is uit tussen mij en Jurjen. Een kerst zonder schoonfamilie dus. Ik ga ook niet naar mijn ouders, maar vier het met vrienden. Leuk vooruitzicht dat jullie volgend jaar weer cadeautjes doen. Hoe was jouw kerst? Inmiddels is het natuurlijk alweer geweest.

Dat recept ziet er goed uit, ik ga hem zeker eens proberen. Mocht je nog eens een leuk recept hebben, deel het gerust, vind ik leuk nieuwe dingen proberen. Kerstavond had ik stoof peertjes, met wat gourmetvlees (gewoon in de pan gemaakt) en aardappeltjes. Lekker simpel.

Mijn gezondheid gaat nog steeds best goed. Ondanks een verkoudheid en de veranderingen in mijn leven momenteel natuurlijk. Daar ben ik echt blij mee. Ik denk dat het ook helpt dat het niet heel koud is en ik meer ontspannen ben. Erg fijn. Van mij mag het zo blijven haha. Voor de komende tijd heb ik niet echt plannen. Momenteel zit ik dus in het hotel, tot en met oudjaarsdag. Nieuwjaarsdag ga ik weer naar Groningen, dan heb ik ook met een vriend van me afgesproken. Tijd om leuke plannen te maken, thanks voor de reminder.

Hoe zit dat bij jou? Wat staat er bij jou op de planning komende tijd en hoe gaat het met jouw gezondheid? Ik hoop zo dat het oké met je gaat! Fijne jaarwisseling alvast! ♥

Eén gedachte over “Sims, leuke plannen en post crossing | Brief aan Simone | #4”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.