Ik ben dol op slapen. Zeker wanneer er net schone lakens op mijn bed liggen, ik er fris gedoucht en in een schone pyjama in kan kruipen. Op dit moment ligt er een heerlijk dekbedovertrek op van Dekbed discounter. 

Al een tijdje was ik aan het overwegen om een flanellen dekbed set aan te schaffen. Vroeger vond ik het heerlijk, zeker toen ik nog een koudere kamer had. Op die manier kon ik mezelf lekker warm houden en het was nog eens lekker zacht ook. Tegenwoordig heb ik het een stuk behaaglijker in bed, maar toch liet het idee me niet los. 

Dekbed discounter 

Al vaker had ik op de site van Dekbed discounter gekeken, maar eigenlijk vond ik er niet vaak iets naar mijn zin. Ik liet het daarom ook los en besloot meer in de fysieke winkels te zoeken. Nu werd ik echter door ze benaderd en besloot ik het nog een kans te geven. Voordat ik akkoord ging met deze samenwerking, heb ik goed gekeken of er flanellen sets waren die bij mijn stijl pasten. Tot mijn verrassing waren die er! Uiteindelijk moest ik zelfs een keuze maken tussen een stuk of vier. Voor degene die mij goed kennen: kiezen is niet mijn sterkste kant. Na wat advies te hebben ingewonnen bij vrienden en mijn ouders, heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt. En dit is hem geworden:

Ervaring en kwaliteit: 

Ik heb nu een paar nachten onder dit heerlijke dekbed gelegen en ik en er heel tevreden over. Het is een super mooie kwaliteit en echt lekker warm. Daardoor hoef ik het nooit meer koud te hebben in de nachten dat het vriest en de deken is ook nog eens lekker zacht. Ik zou het dan ook zeker anderen aanraden.

Bedankt voor de samenwerking.
Onder wat voor een laken/materiaal slaap jij het liefst? 

6 gedachten over “Interieur | Heerlijk slapen onder een flanellen dekbed”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *