plannen voor de zomer
Morgen is het officiële begin van de zomer en tot eind van de maand lijkt het super mooi weer te worden. Iedereen heeft wel een aantal dingen om te doen deze weken. Zo ook ik. Deze plannen deel ik met jullie, want misschien ben jij nog op zoek naar plannen en kan je inspiratie op doen.

Nu ga ik dingen doen die meer geld kosten, maar ook budget dingen. Mijn bankrekening heeft natuurlijk niet een oneindig limiet. Ook zal de zomervakantie invloed hebben op het bloggen.

Reizen

Het duurt niet zo lang meer voor ik met Silvia naar Praag ga. Op 6 augustus vertrekken we vanuit Deventer met de bus. Dit is voor mij een nieuwe bestemming, dus ik ben heel benieuwd. Het idee is om veel van de stad te zien, maar ook lekker te genieten op terrasjes, foto’s te maken en lekker te eten. Hier wil ik minimaal 3 blogs over schrijven, dus hier gaan jullie zeker meer van zien.

Daarnaast gaan Jurjen en ik nog op zonvakantie naar Gran Canaria. Deze vakantie is vooral bedoeld om lekker bij te komen. Genieten van zon, zee en strand. Hier ga we in september heen voor 8 dagen. We vliegen vanaf Eelde, omdat dit dichter bij huis is. Begin deze week heb ik de stoelen gereserveerd, dat maakt het toch wat definitiever. Ook hiervan zal vast wel iets op mijn blog komen. Sowieso op Instagram.

Vliegtuig

Dichter bij huis

Deze periode wil ik ook gebruiken om mijn vrienden meer te zien. Zij zullen ook minder ‘verplichte’ afspraken hebben door de vakantie. Komende woensdag ga ik met Jurjen naar Fontana, Bad Nieuweschans. Lekker even samen ontspannen. De week erna gaan we nog wokken, omdat ik vlak erna naar Praag vertrek. Even nog wat tijd samen.

Al een hele tijd staat het op ons ‘to do lijstje’ om naar Leer te gaan. Dit moet je eigenlijk wel een hele dag doen, omdat je wel even onderweg bent. Dit gaan we eind augustus doen op een dag dat Jurjen vrij is. Hij werkt namelijk maar 4 dagen per week.

Bloggen

Uiteraard ga ik gewoon door met bloggen. Voor nu staan er in ieder geval 4 per week op de planning, een beetje de standaard hoeveelheid dus. Dit kan nog wel veranderen, zodat er meer online komen. Maar wanneer je mijn Facebook en blog in de gaten houdt, zal ik onder een artikel aangeven wanneer er een extra blog online komt.

De laatste weken ben ik ook meer bezig met het volgen van webinars over bloggen, een eigen bedrijf en Instagram. Dit spreekt me namelijk enorm aan. Ik zou heel graag nog meer mijn blog verbeteren en laten groeien. Er zijn diverse veranderingen die ik wil doorvoeren. Dit wil ik het liefste voor het begin van het schooljaar af hebben. Een mooi moment voor een ‘nieuwe’ start. Natuurlijk begin ik niet helemaal opnieuw, maar er zullen wel dingen anders worden. Ik ben echt enorm enthousiast en heb er zin in! Ook mijn Instagram zal aangepast worden!

bloggen

Gezondheid/persoonlijk

Ik loop en fiets elke dag wel een stuk, maar sporten heb ik al een flinke tijd niet gedaan. Het gaat gewoon even niet zo lekker, waardoor het lastig is voor me. Graag wil ik weer het bewegen oppakken. Dit ga ik doen aan de hand van YouTube filmpjes en dan gewoon thuis. Weer even een begin maken. Op een gegeven moment wil ik natuurlijk wel weer gaan sporten. Qua eten ben ik eigenlijk wel goed bezig. Veel meer fruit, gezonde avondmaaltijden… Dit wil ik eigenlijk gewoon volhouden hoe het nu gaat.

Qua stemming is er nog wel veel te behalen. Het gaat al wel beter door het stoppen met de MTX, een medicijn die ik voor de Lupus gebruikte. Dat scheelt alweer, want het ging best wel dramatisch slecht. Ik zit te overwegen om na onze vakantie hiervoor weer hulp te zoeken. Ook ben ik wel aan het onderzoeken hoe ik mezelf kan laten groeien. Hopelijk vind ik ook nog wat tijd om wat boeken te lezen. Ik heb er namelijk nog een heleboel ongelezen staan.

Zoals je ziet heel veel plannen! De zomer gaat vast te snel voorbij.
Wat zijn jouw plannen voor de zomer?

4 gedachten over “Summer | Dit zijn mijn plannen voor deze zomer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.