geen genoeg
Melissa van Melissaschrijft.nl heeft me genoemd in de ‘Dingen waar ik geen genoeg van krijg tag.’ Niet een tag zoals ik ze normaal ken, met vragen, maar gewoon zélf opnoemen waar je geen genoeg van krijgt. Die uitdaging ging ik graag aan.

Er zijn een heleboel dingen die van mij eindeloos lang mogen duren of waar ik geen genoeg van krijg. Toch heb ik besloten voor deze blog een selectie te maken, anders wordt het zo’n lang verhaal dat iedereen afhaakt. Ik krijg geen genoeg van…:

Temperaturen rond de 23 graden

Veel warmer hoeft het voor mij niet, maar als het zonnetje schijnt en het is een graad of 23°? Dan ben ik heel tevreden. Je hoeft niet teveel na te denken wat je aantrekt, kan met zonnebril op en zonder jas naar buiten… Heerlijk! Je maakt me helemaal blij als ik dan ook nog eens op het balkon van mijn vriend kan zitten en een van mijn handen gevuld is met een Radler 0,0%. Wat meestal ook zo is, is dat mensen veel vriendelijker en vrolijker zijn als het zulk lekker weer is.

Dieren

Ik heb een zwak voor dieren. Met name jonge dieren en katten. Daarnaast krijg ik natuurlijk ook niet genoeg van mijn lieve hamster Nibbels en word ik heel blij van honden. Op de een of andere manier zijn dieren een heel fijn gezelschap. Bovendien mopperen ze niet, veroordelen ze niet en kunnen ze je door het uithalen van gekke streken aan het lachen maken. Als ik groter woon zou ik ook zeker nog een extra huisdier erbij willen.

Spelletjes spelen

En dan op dit moment voornamelijk Pandemic… Ik kan echt met gemak een paar rondes achter elkaar spelen. Iets wat mijn tegenspeler niet altijd waardeert, haha. Daarnaast vind ik ook Yahtzee nog steeds een heel leuk spel. Dominion vond ik ook altijd heel tof, maar dit heb ik al een tijd niet gespeeld. Voornamelijk zonder uitbreiding is het gewoon wat minder leuk. Ik sta er altijd voor open om nieuwe spellen te leren kennen, dus tip ze gerust!

Waylon

Ja, echt. Zijn stem… Heerlijk om naar te luisteren. Het nieuwe album, The world can wait, is een heerlijke luister cd. En toch echt Waylon door wat uptempo nummers. Dit album heb ik afgelopen maand dan ook al flink wat keren gedraaid. De boodschap die hij ermee uit wil dragen vind ik heel mooi. Kies wat meer voor jezelf, de wereld wacht wel. Ik ga 7 juni weer naar een concert van hem en ik kan echt niet wachten. Ook live is hij super goed. En tja, het oog wil ook wat toch?! Nou ook dat zit wel goed bij Waylon. Ik vind het heel leuk voor hem en Bibi dat ze samen een kindje krijgen. Als je ze samen ziet, zie je hem echt heel liefdevol naar haar kijken.

Bloggen

Soms heb ik echt wel frustraties rondom het bloggen hoor. Bijvoorbeeld wanneer ik écht even geen idee heb waarover ik moet schrijven of met het klaar maken rondom de nieuwe privacywet… Maar over het algemeen word ik heel blij van het bloggen, jullie reacties en ook dat ik steeds vaker word gevonden door (grotere) bedrijven. Dat geeft me echt energie en enthousiasme om door te gaan. Als mijn blog blijft groeien zoals dat nu gebeurt, ben ik heel blij en tevreden.

Mijn vriend, Jurjen

Ja, ook hier zitten wel eens frustraties, maar welke relatie loopt nou volledig vlekkeloos? Ik ben heel blij dat we weer samen zijn. We doen onwijs veel leuke dingen samen en kunnen heerlijk knuffelen of spelletjes doen. Wederom gaan we samen naar Berlijn, we gaan naar verschillende concerten… En zijn inzicht bij bepaalde dingen is ook wel erg handig. Daarnaast doet hij ook we zijn best een eerlijke mening te geven als we gaan winkelen of wat voor me uit te zoeken.

Waar kan jij geen genoeg van krijgen?

Ik tag, om ook te delen waar ze geen genoeg van krijgen, daarnaast:
Stephanie van Thuisblijfmama

– 

2 gedachten over “Tag | Hier krijg ik geen genoeg van”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.