Tom Groot boek
Als je in 2014 “Boer Zoekt Vrouw” hebt gekeken, komt Tom (38) je vast bekend voor. Hij deed mee als Tulpenboer uit Canada en ontving maar liefst 1800 brieven! Inmiddels woont hij met z’n gezin in Nederland en is hij vanaf 2015 wekelijks te zien in als tuinman Eigen huis & tuin.

Maar dat is nog niet alles. Vanaf 7 mei is er ook een boek verkrijgbaar, met Toms tuinier tips. Per seizoen en maand geeft Tom weer wat je dan het beste kunt doen met de planten in je tuin of op je balkon.

Over Tom

Zowel zijn opa als vader waren boer. De appel valt dus niet ver van de boom… En al op jonge leeftijd nam zijn moeder hem mee om boontjes te plukken op de moestuin. De groene vingers werden dus al vroeg gekweekt.

Tijdens een stage in Canada leert hij de fijne kneepjes van het vak en ontstaat zijn liefde voor buitenleven en de bloemteelt. Na het behalen van zijn diploma werd Tom tulpenkweker en hovenier. Dit omdat het kweken heel seizoensgebonden is.

In Boer Zoekt Vrouw vond Tom niet de liefde waar hij naar op zoek was, maar kort erna ontmoette hij zijn huidige vriendin. Met haar heeft hij een zoontje Moos. Inmiddels wonen ze weer in Nederland. Naast werken voor Eigen huis & tuin heeft hij ook een blog en column.

Tom

Tuinieren met Tom: het boek

Heb je nou, net als ik, niet zulke groene vingers? Dan is dit boek echt wat voor jou. Met tips over het aanleggen van een (moes)tuin, tot het onderhoud en verzorgen, alles komt voorbij in dit boek. Ook als je een kleine tuin, een klein balkon of zelfs alleen maar een stadstuin hebt is dit boek geschikt.

Door middel van de tips en maandkalender weet je steeds wat je te doen staat om jouw tuin of balkon zo mooi mogelijk te houden. Kortom: tijd om te genieten van de buitenlucht en een begin te maken aan jouw droomtuin. En het tuinjargon? Dat legt Tom ook nog even voor je uit! Super handig om mee te kunnen praten met ervaren tuinders om je heen.

Door middel van 25 onmisbare tuintips, leuke anekdotes en handige weetjes beleef je als lezer zo het hele jaar door tuinplezier.

Welkoop & Tom

Nu Eigen huis & tuin binnenkort van de buis gaat, gaat Tom een samenwerking aan met de Welkoop. Dit is een zaak met producten voor tuin en dier. Naast de verkoop van het boek, gaat hij video’s maken met inspiratie en informatie om van jouw tuin een droomtuin te maken. Deze zijn te zien via de sociale media kanalen van de Welkoop.

Ben je ook benieuwd naar het boek? Je bestelt hem hier, of koopt hem in één van de 152 winkels door heel Nederland.

Hou jij van tuinieren en wat zou jij graag nog leren?
Ik ga snel aan de slag om mijn balkon gezellig te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.