happy 2020
Gelukkig 2020 allemaal!Een nieuw jaar, een nieuw begin. Fijn dat ik je ook dit jaar weer mag verwelkomen op mijn blog. Ik hoop dat het niet alleen bij vandaag blijft. 😉

Voor het nieuwe jaar wens ik je alle goeds. Het is een kans om een nieuw begin te maken. Of om voort te borduren op dingen waar je in 2019 mee begonnen bent. Dat laatste is iets wat ik heel graag wil doen. Happy 2020!

Happy 2020!

Lieve lezers, welkom in het nieuwe jaar. Een jaar waarin er heel veel mogelijk is. Een nieuw jaar brengt immers ook heel veel nieuwe kansen mee. Net als met elk hoofdstuk dat je afsluit. (bijvoorbeeld een relatie, bij een ontslag etc.)

Ik hoop dat je vertrouwen hebt in dit nieuwe jaar. Dat het je heel veel moois kan brengen en je dichter naar je doel kan brengen. Ik hoop echt dat dit een geweldig jaar wordt met vrienden, familie en tijd voor jezelf. Jij bent belangrijk, net als alles waar je blij van wordt. Maak er wat moois van en ga voor het waarmaken van je dromen! ♥ Je verdient heel veel liefde, geluk en gezondheid.

Trust in the magic of new beginnings.

Afspraken met mezelf

Goede voornemens doe ik niet aan. Ik noem het afspraken met mezelf en probeer er niet teveel druk op te leggen. Zolang ik kleine stapjes kan blijven zetten richting het behalen van mijn doelen, ben ik al heel blij. Dat is het belangrijkste: dichter bij het leven komen waar ik gelukkig van word. Maar waar word ik dan gelukkig van?

Ik roep het al heel lang, maar in het eerste kwartaal van 2020 ga ik het echt doen. Mijn blog inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Hiermee hoop ik ook verder te komen in mijn blog avontuur. Schrijven is namelijk nog steeds wat ik het liefste doe. Hopelijk kan ik anderen inspireren door mijn verhaal te delen.

Daarnaast wil ik in 2020 meer bezig zijn met scrappen, nieuwe recepten proberen en tijd met mijn vrienden door brengen. Ook mijn persoonlijke groei, waar ik in 2019 mee begonnen ben, hoop ik te kunnen voortzetten. Ik weet zeker dat er nog veel meer uit mezelf te halen is dan dat ik nu zie.

Waar wil jij mee bezig nu het weer tijd is voor een nieuw begin?
Zijn er dingen die je meer wilt doen of wilt bereiken?

4 gedachten over “Trust the magic of new beginnings | Happy 2020!”

  • Hier voelt het wel echt alsof mijn leven een resetknop had. Ik sta helemaal ‘aan’. Dit jaar ga ik voor zakelijke en persoonlijke groei en daarvoor heb ik al wat geïnvesteerd en deze maand ga ik er ook gelijk aan beginnen. Om maar even meteen 2020 goed te beginnen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.