Tuinland
Met Jubinka ging ik afgelopen zaterdag naar Tuinland in Groningen. We hadden nog een kortingsmunt en het is natuurlijk zonde om die te laten verlopen. Tijdens het rondje maakte ik nog een aantal foto’s. 

Tuinland Groningen is een vrij groot tuincentrum. Er was in de maand september een actie dat je met de eerder te verkrijgen munten €2 korting kreeg. Dit was natuurlijk zonde om voorbij te laten gaan. Een deel van de ruimte was echter al ingericht met kerstshow attributen. Ik deel mijn foto’s en de aankopen. 

Kerst show 

Ik zal jullie hier nog niet teveel mee lastigvallen, maar toch wilde ik vast een voorproefje delen. De rest van de foto’s zal ik delen wanneer de hele show er staat. Ik was vooral onder de indruk van deze roze afdeling, maar helaas is mijn kerstboom te klein om dit soort pareltjes in te hangen. 

Gezellige plantjes 

Haha, ja bij mij zijn plantjes gezellig. Ik heb een paar gezellige kiekjes geschoten, toch vond ik het qua aanbod een klein beetje tegenvallen. Zeker vergeleken met het tuincentrum in Deventer. Daarnaast vind ik altijd de interieur afdeling erg mooi. Deze uil trok mijn aandacht en hoe schattig is de konijnen cactus. 

Even een pauze 

Niet geheel onbelangrijk, namen we ook een kleine pauze. Er zit een heel fijn cafeetje in het tuincentrum. We genoten even van een drankje, want eigenlijk hadden we het grootste gedeelte van het assortiment al gezien. 

Uilenshow 

Aan het eind stond ik nog een klein cadeautje voor Jubinka in te pakken, dus ik zojuist had gekocht. Zij wees me erop dat er links naast mij een aantal uilen stonden. Natuurlijk moest ik dat ook even vastleggen. Ook was er een valk bij.

Aankopen 

Uiteindelijk had ik niet zo heel veel gekocht en was ik maar €3,49 kwijt. Dit natuurlijk door de kortingsmunt. Voor Pim had ik wat lekkers te snoepen meegebracht 🐇 en voor Jubinka had ik een magneet gekocht. Deze staan helaas niet op de foto. Voor mezelf had ik een plantje en een magneet gekocht, deze hangt bij mijn verzameling aan de koelkast. 

 

Ga jij wel eens naar een tuincentrum? Wat vind jij het leukst?

4 gedachten over “Vrije tijd | Uitje met Jubinka | Tuinland Groningen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *