een nieuwe rubriek
Op EnJOYce life gaat weer wat veranderen. In deze blog ga ik met jullie delen wat er gaat veranderen en wat je in de week van mij kunt verwachten. Daarmee hoop ik een duidelijke structuur te creëren.

De laatste tijd merk ik dat ik vastloop met ideeën voor artikelen. Daarom heb ik besloten meer in series te gaan werken, zodat ik het voor mezelf inperk. Ook komt er een nieuwe rubriek.

Upload schema

Het upload schema blijft onveranderd, enkel wat versoepelt. Elke week plaats ik in principe 4 blogs, die elk om 06:00 uur online komen. Doordat ik minder ideeën heb, maar ook door meer Lupus klachten, kan het zijn dat ik soms een upload oversla. Dit omdat ik het voor mezelf leuk wil houden en niet zomaar wat wil plaatsen.

Maandag: Happy talk, een terugblik op de happy momenten van de week ervoor.

Woensdag: Zelfzorg, hierbij deel ik tips voor selfcare en me-time momenten.

Vrijdag: Lupus en… In deze serie ga ik aspecten uitlichten uit het dagelijks leven. Die zijn vaak anders voor Lupus patiënten.

Zondag: Hier heb ik natuurlijk uitgelichte hobby’s, maar daar ben ik wel bijna doorheen. Daarna wil ik deze dag houden voor alle artikelen die niet in een van de series passen.

De hobby’s uitgelicht wissel ik af met mijn positieve verhaal, waarbij anderen hun verhaal doen rondom mentale of lichamelijke beperkingen.

Een nieuwe rubriek

De nieuwe rubriek heb ik hierboven al wat toegelicht. Ik wil aspecten uit het dagelijks leven gaan uitlichten. Situaties of taken die iedereen tegenkomt, maar dan besproken vanuit een Lupus patiënt. Met mijn ervaring en mijn tips.

Daarnaast wil ik graag Lupus zelf ook meer bespreekbaar maken. Bekendheid geven. Hierover zal ik ook meer gaan schrijven. Wat het is, hoe ik dingen heb ervaren… Eigenlijk alles wat er onder valt. Zo heb ik natuurlijk al Lupus in de zomer gedeeld. Deze wordt ook nu nog veel gelezen.

Tot zover mijn update.
Wil je iets specifieks lezen? Laat dan even een reactie achter. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.