mezelf verwennen
Vanaf deze week pak ik het ‘Fotoboek’ artikel anders aan. Ik deel gewoon de leukste foto’s van de week, maar niet per se van elke dag een. Ik vergeet vaak foto’s te maken of er gebeurt gewoon niets. 

In week 45 schoot ik een paar mooie plaatjes. Met mijn moeder ging ik naar Volendam en ik ging mezelf verwennen met iets lekkers. Ook was het mistig, wat een mooi plaatje opleverde. 

Door mijn Lupus is het niet vanzelfsprekend dat alles kan en dat het goed gaat, waardoor ik het extra belangrijk vind om te kijken naar dat wat me wel kan en wat me gelukkig maakt. Daarom kijk ik trots terug op afgelopen week. 

mezelf verwennen

Na mijn eerste afspraak van de week, verwende ik mezelf met een heerlijk broodje bal en een smoothie bij de HEMA.

Helaas werd ons hondje te oud en hebben mijn ouders moeten besluiten haar in te laten slapen. ☹

Het was erg mistig, maar dat leverde wel deze foto op. 

Met mijn moeder ging ik een weekendje naar Volendam toe. We hadden de zaterdag heerlijk weer. Er volgt nog een complete blog.
En daar hoort natuurlijk een foto van ons samen bij. 

Dit waren de mooiste foto’s van deze week. Wat was jouw leukste moment?

PS: het inslapen van ons hondje was natuurlijk niet leuk, maar wel een ‘tekenend’ moment voor de week. Daarom heb ik hem er bij gezet. 

2 gedachten over “Fotoboek | Week 45 | Hotel Volendam & mezelf verwennen”

  • Wat triest joh dat jullie je hond moesten laten inslapen. Wel fijn dat je daarnaast de nodige afleiding had om even je zinnen te verzetten. Volendam is inderdaad erg leuk, ben er jaren geleden eens geweest maar zou er best weer een keertje naar toe willen.

    • Ja echt heel verdrietig 🙁 Gelukkig inderdaad een hoop afleiding, dat hielp echt. Als ik jou was zou ik zeker nog een keer terug gaan, het is er echt lekker en gezellig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *