Wanneer ik dit typ, zit ik bij te komen op de bank. Ik kan terug kijken op een heel leuke week. Toch is het ook tijd om vandaag even een stapje terug te doen. Maar vanaf morgen gaan we weer ‘knallen’.

We gingen het weekend met schoonfamilie naar Bad Bentheim met de familie van Jurjen. Dit ter ere van het 35- jarige huwelijk van zijn ouders. We hebben heel veel gedaan, maar er waren ook andere leuke momenten.

Maandag

De week begon met boodschappen doen. ‘s Middags had ik een heel fijne massage. Daardoor was ik even helemaal zen. Ook belde ik met mijn moeder, onze wekelijkse traditie.

Dinsdag

Werktijd! 🙂 Er was gelukkig weinig transport, waardoor we het er op tijd doorheen hadden. Verder kwamen er veel vragen van klanten. Een drukke, maar leuke, ochtend.

In de middag bleef ik in de bibliotheek zitten. Lekker de blogs maken voor de rest van de week.

Woensdag

Deze dag deed ik rustig aan. Ik draaide 3 wassen om te zorgen dat alles voor het weekend schoon zou zijn. Daarnaast deed ik nog wat kleine dingen in huis en nam nog een rustmoment.

Donderdag

Een productieve dag! De dag begon met fysiotherapie. Ik bracht wat artikelen terug naar de winkel en haalde ik een cadeautje voor het weekend. Super leuk om de foto’s en schoenen van Alboe bij Ziengs te zien. Daarna was het tijd om mijn koffer in te pakken en een beetje schoon te maken in huis.

Vrijdag

De ochtend werkte ik weer. Erg lekker bezig en niet té druk. Jurjen kwam langs om een warme chocolademelk te drinken. Eenmaal thuis gegeten, gedoucht en de laatste dingen in te pakken. Rond 15:00 uur vertrokken we richting Bad Bentheim.

We haalden de auto leeg, claimden een kamer nadat we het huisje hadden bekeken en gingen boodschappen doen. Rond 18:30 uur was iedereen er en rond 20:00 uur gingen we eten. Super gezellig met z’n allen.

Zaterdag en zondag

Beide dagen ontbeten we rond 07:30 uur. Lang leve een vroege dreumes haha. Zaterdag gingen we Bad Bentheim in, voornamelijk het kasteel en de bijbehorende tuin. Eind van de middag zijn we gaan zwemmen en ‘s avonds gingen we uit eten bij de Griek.

Zondag gingen we naar Tierpark Nordhorn. Een heel leuke dierentuin. Eenmaal thuis dook ik het bad in. ♥ Even een rustig moment voor mezelf. Na het avondeten gingen we opruimen en inpakken en vertrokken we weer naar Groningen.

Heb jij een goede week gehad?
Wat doe jij komende dagen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.