Momenteel woon ik bijna 3 jaar in mijn studio. In januari 2015 tekende ik het huurcontract en niet veel later woonde ik er. Op dat moment heb ik natuurlijk allemaal accessoires gekocht voor mijn badkamer. Deze heb ik echter nooit meer veranderd. Nu is drie jaar natuurlijk ook nog niet heel lang, maar ik houd wel van wat afwisseling. Tijd dus om er verandering in te brengen. Helaas is mijn badkamer maar klein, maar het is een heel verschil. 

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Badkamerstore.  Zij vroeg of ik het leuk vond om wat producten uit te zoeken om daarmee mijn badkamer een make-over te geven. Uiteraard vond ik dit een leuk idee en ging ermee akkoord. Ik heb foto’s gemaakt van mijn badkamer vóór de make-over en van de badkamer ná de make-over. 

Helaas heb ik niet zo goed licht in de badkamer. Op deze foto’s zie je een ‘overzicht’. Hierbij valt gelijk al het verschil in douchegordijn op. Het volgende detail is ook niet zo groot. Namelijk een nieuw zeeppompje. 

Ook zocht ik een nieuw matje voor om mijn wc uit, samen met een nieuwe toiletborstel. Deze zit in een super mooie pot. Zoals je ziet een flink verschil in uitstraling en een stuk kleurrijker. Ik ben ook erg blij met de pot waar de WCborstel in staat, dat oogt toch net wat netter dan gewoon een bakje met een losse borstel. 

Als laatste heb ik nog een anti slip mat uitgekozen. Omdat ik dol ben op douchen vond ik deze tekst erg toepasselijk. Daarnaast vind ik het een fijn idee dat de kans op uitglijden minimaal is. Mede omdat ik soms erg onhandig kan zijn. 

Mijn badkamer ziet er weer lekker vrolijk uit en is er enorm van opgeknapt. Bedankt voor de soepel samenwerking, het fijne contact en de snelle levering, Badkamerstore!  Ik kan er weer even tegenaan.

Hoe ziet jouw badkamer eruit?

 

5 gedachten over “Wonen | Badkamer make-over | Samenwerking Badkamerstore”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.