Ik kan me er uren mee vermaken: rondstruinen op Pinterest. Voornamelijk zoek ik dan handige tips voor mijn blog, recepten en inspiratie rondom het inrichten van een huis. Deze laatste, en dan voornamelijk de badkamer, wil ik in deze blog met jullie delen.

Dromen mag toch?! Over je toekomstige huis en hoe de inrichting dan moet zijn. Als geld geen rol zou spelen, zou ik uiteraard zelf een huisje op een kavel laten bouwen. Deze zou dan precies zo worden als in mijn dromen… Maar helaas… Toch vind ik het leuk de inspiratie te delen.

Badkamer meubel

Het liefst houd ik alles zo clean mogelijk. Wit dus, of hooguit een lichte houtkleur erbij. Dit heb ik dan ook zeker opgeslagen voor het badkamer meubel dat ik mooi vind. Daarnaast zou ik kiezen voor een dubbele wasbak. Op die manier lopen je de ander nooit in de weg en kan je lekker je eigen ding doen. De details op deze afbeelding, zoals de kranen vind ik echt prachtig!

Ruimte vind ik ook belangrijk. Ik wil mijn mooiste of meest favoriete parfum kwijt kunnen, een zeeppompje en dingen als mijn tandenborstel en een glas. Daarom moet er naast de wasbakken nog wat plek overblijven.

Bron: www.interiorjunkie.com

Spiegel

Omdat ik alleen maar vierkante of rechthoekige spiegels tegenkom bij familie en vrienden, lijkt het mij juist leuk iets anders te doen. Een ronde spiegel, bijvoorbeeld. Het liefst ook met een witte rand, maar ook zwart zou prima kunnen. Dit breekt net wat meer dan wanneer je letterlijk alles in het wit doet. Een beetje kleur of spelen met tinten moet ook kunnen, dat maakt het levendiger.

Radiator

Hier ben ik stiekem een beetje door verwend geraakt bij Jurjen. Een designradiator waaraan je je handdoeken kunt warmen. Niets is zo lekker dan na het douchen je afdrogen met een heerlijke warme handdoek. Daarnaast droogt je handdoek ook een stuk sneller, zodat ze niet in de wasmand gaan stinken. Deze radiator gebruik ik niet alleen om mijn handdoeken en de ruimte te verwarmen, maar ook regelmatig leg ik er mijn kleren of pyjama op tijdens het douchen. Op die manier blijf je lekker op temperatuur en koel je niet gelijk enorm af. Dat bad op deze afbeelding zou ik trouwens ook niet erg vinden om te hebben.

Bad

Ik noemde het net al, maar een bad. Dat is toch wel een vereiste voor mij! Ik kan daardoor veel beter ontspannen. Dit zorgt weer voor minder pijn. Een win-win situatie dus. Daarnaast vind ik het gewoon heerlijk om in een bad te liggen met wat lekkers erbij of een filmpje of goed boek. Op die manier kan ik me uren vermaken en heb ik heerlijk een momentje voor mezelf. Dit grijp ik dan ook graag aan wanneer de kans zich voordoet.

Bron: Homedeco

Wat mag er in jouw ideale badkamer niet ontbreken?

Eén gedachte over “Wonen | Inspiratie | Mijn ideale badkamer”

  • Oe mooi! Ik heb ook een radiator, stortdouche en een inloopdouche. Ons badkamerkastje lijkt op die van de eerste foto, witte lades met een houten bovenkant en 2 kommetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.