Posters & lijsten bij Desenio
Afgelopen week was super spannend. Ik mocht onverwacht een appartement bezichtigen én heb deze geaccepteerd. Dit betekent dat ik in het nieuwe jaar zal verhuizen. Daarom ging ik online alvast wat inspiratie op doen.

Posters & lijsten bij Desenio. Ze hebben een groot assortiment, waardoor er voor ieder wat wils is. Ik heb er al een aantal in huis, van een eerdere bestelling, maar zal nog steeds wat muur overhouden waar ik graag wat posters zou willen toevoegen.

Hobbykamer

Ik heb straks een heuse kamer over om een hobbykamer van te maken. Ik wil er heel graag een groot bureau in maken en lekker een plekje hebben waar ik kan scrappen, maar ook kan bloggen. Op die manier blijft het in mijn woonkamer netter en kan ik mijn projecten ook even laten liggen voor een dag erna. Super handig!

Maar daar wil ik natuurlijk ook wel wat moois aan de muur. Hier heb ik al twee posters voor, maar ik zou er graag wat meer ophangen. Daarom heb ik wat rondgekeken en kwam onder andere op deze statement poster

Posters & lijsten bij Desenio
Bron: Desenio – Zoekwoord: Finger

Gang

In de gang vind ik het ook mooi om een beeld toe te voegen, dat blijft hangen of indruk maakt. Ik ben gek op dierentuinen en dus was het voor mij logisch om posters in dat thema te zoeken. In zwart wit vind ik het nog indrukwekkender over komen. 

Lijsten

Deze posters vind ik echt prachtig. Ik heb voor de rest van mijn huis al genoeg posters of wanddecoratie. Dat heb ik dus niet per se meer nodig. Wel zou het heel tof zijn om daar passende lijsten bij te hebben.

Op Desenio hebben ze ook een heleboel lijsten. Mijn oog is gevallen op gouden en rosé gouden lijsten.

Ik ben er wel uit wat ik in mijn huis terug wil zien.
Wat vind jij de mooiste posters & lijsten bij Desenio?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.